betaal snel en veilig

Bank of Creditcard

service en support

+31 (0) 407872111

item € 0,00 shopping cart

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00


Leer meer over S-Pro Series

Introductie

De S-Pro Series lijkt wel een geschenk uit de ‘toekomst’. Niet alleen vanwege de geavanceerde technologie maar vooral vanwege zijn ‘meditatieve power healing’, die diep doorwerkt tot in de cellen van je DNA.

De Energetic Evolution producten kun je beschouwen als een soort krachtige energiegenerator die mensen helpt in een bepaalde staat van bewustzijn te komen en hen via het synchroniseren van hart en hersenen opnieuw uitlijnt met hun kosmisch erfgoed. Zie het als een krachtig en zuiver effectief hulpmiddel om mensen weer te ‘repareren’ en zo in hun kracht te komen.”

Wat doet het?

Het brengt je in een verhoogde staat van bewustzijn. Dit opent je Body, Mind & Heart voor de verhoogde frequenties die het uitzendt. De Heilige Geometrie in dit apparaat bevat de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het helpt hoofd en hart uit te lijnen, zodat je in verbinding komt met je kosmisch erfgoed.

Het apparaat activeert innerlijke processen van zelfheling en heelwording en transformeert negatieve energie. Je krijgt precies wat je nodig hebt en wat je aankunt. Alles is in jou aanwezig. Klik hier voor een lijst van de mogelijke effecten voor Body, Mind & Heart en vind hier meer informatie over je kosmisch erfgoed.

De methode is eenvoudig en zeer effectief, en de veranderingen komen vanzelf. Groot voordeel is dat de positieve energie lang vastgehouden wordt. In overleg met de therapeut kun je bepalen hoe lang en hoe vaak je deze ondersteuning nodig hebt. 

John Haan: “Je kundalini komt uit een soort van ontwaken, chakra’s worden gereinigd en het lichtlichaam geactiveerd. Het kan een geweldige boost geven en je multidimensionaliteit, creatiekracht en intuïtieve kwaliteiten vergroten."

Hoe werk het?

Je wordt in een meditatieve staat gebracht met hulp van rustgevende muziek en een film met beelden van het universum, die je mee op reis nemen. Natuurlijk kun je ook je ogen sluiten en de energie het werk laten doen. Net wat je zelf prettig vindt.

De EVO-S. PRO bestaat uit een grote ronde plaat van zuiver aluminium, dan een ronde plaat van dempend kunststof en weer een ronde plaat van zuiver aluminium, waarop een fotografische afdruk is geplaatst van geometrische patronen.

Verzonken in de plaat zitten twee connectoren, XLR-aansluitingen, deze worden verbonden met een grondplaat van 120x120 cm ook met geometrische symbolen, die vervolgens weer aangesloten worden op de twee handvaten, die vastgehouden moeten worden om zo een interactieve Meditatieve Power Healing te ontvangen.

De energie die de EVO-S. PRO-plaat opwekt hangt nauw samen met de 37 messing bollen die op de geometrische symbolen zijn geplaatst. Aan de achterkant van de plaat zijn alle bollen met elkaar verbonden met zuiver koperdraad, zodat er een zeer grote elektromagnetische generator ontstaat. Het is een ware frequentieversneller. 

 John Haan: “ Achter de fysieke werkelijkheid gaat een wiskundige structuur schuil. Dus als je apparaten bouwt met verhoudingen op basis van Heilige Geometrie, dan krijg je resonanties die energie opbouwen en versterken en negatieve energie transmuteren."