betaal snel en veilig

Bank of Creditcard

service en support

+31 (0) 407872111

item € 0,00 shopping cart

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00


Leer meer over Energetic Wear

Wat doet het?

Dat wat uit balans is in jouw energieveld helpt de Luna-armband weer in evenwicht te brengen. De complexe geometrie in de armband bevat de perfecte balans tussen mannelijke energie (verbonden aan je verstand) en vrouwelijke energie (verbonden aan je gevoel). Deze frequenties brengen jou terug naar je essentie.

De werking is voor iedereen verschillend, maar het kan ertoe bijdragen dat je lekkerder in je vel gaat zitten, je minder stress ervaart, een betere nachtrust krijgt en meer zelfvertrouwen.

Klik hier voor een lijst van de mogelijke effecten voor Body, Mind & Heart en vind hier meer informatie over je kosmisch erfgoed.

John Haan: “Ik wil de Energetic Evoltion toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Vandaar dat ik ook de Luna-armbanden heb ontwikkeld.'

Hoe werk het?

De geometrische patronen verhogen je frequentie en communiceren met jou op DNA-niveau. Alles is in jou aanwezig. Zo activeert het jouw eigen wijsheid, intuïtie en zelfherstellend vermogen. De Luna-armband verbindt je met deze hoge frequenties. Je lichaam stemt zich vanzelf af op deze energie, waardoor het beter in staat is zichzelf te helen en te functioneren.